XI RECOLLIDA D’ALIMENTS 2019 Ajudem els qui ho necessiten

Un any més, i van 11 anys ja, iniciem la Recollida d’Aliments anual per donar un cop de mà a les famílies que pitjor ho estan passant.

Tots coneixem casos més o menys propers de persones que han perdut la feina, sovint amb familiars al seu càrrec. No pretenem solventar el problema amb aquesta campanya, però sí ajudar d’una manera directa amb el nostre gra de sorra.

Recordeu els trets principals de la Recapta:

1- El tipus de menjar més adient: Arròs, llet, pasta, oli, llegums, galetes, sucre, farina, conserves…. Podeu entregar-ho a la sala on CGT ven loteria, de dilluns a dijous de 11:45 a 12:45 (Planta -3 edifici SCV01), o a qualsevol delegat de CGT que conegueu. Més endavant hi haurà uns dies que ens posarem al Hall del edifici SCV01 per facilitar-vos l’entrega. Els aliments, com hem fet darrerament, els lliurarem a l’Associació d’Aturats i a la PAH de Badia.

2- Recollim també donacions econòmiques i, com cada any, podeu aportar tambè Tickets Restaurant. L’import recaptat servirà per comprar més aliments.

Iniciem la recollida el dia 18 de novembre i la tancarem el 31 de desembre.

Qualsevol cosa que pogueu aportar serà útil i necessària, no ho dubteu.

Moltes gràcies per la vostre solidaritat.

Afíliate a un sindicato que planta cara y defiende tus intereseshoja afiliación   Afíliate a la CGT a DXC enviando la hoja de afiliación este correo cgtcsi@hpe.com, o entrégala a cualquier delegado/da de CGT en DXC   Si crees que ha llegado el momento de organizarnos en tu empresa no te lo pienses. Explícanos tu situación y te ayudaremos