Companys/es,

No afegirem ni una línia més a l’evident error de càlcul de CCOO (tot i que ja els vam avisar des de CGT) amb la qüestió de la denúncia. Centrem-nos a on som, i com recomanem actuar:

Reunió DXC-sindicats d’ahir 5 de juliol

L’empresa ens va explicar el paripé de ‘negociacions’ individuals que han muntat fins el 20 de juliol. En comptes de reconèixer que faran un procés col·lectiu sobre la plantilla per a que es signin annexos de contracte de forma massiva, ens van explicar una pel·lícula de sopar de duro on ‘cada treballador/a si tenia un cas especial pel qual necesités teletreballar ho havia de demanar i negociar’.

Això és fals. Ja tenen un document standard, però no volen que coneguis què implica.

  • Des de la CGT hem requerit que se’ns proporcioni aquest clausulat per a assessorar a la plantilla: S’hi han negat.
  • Des de la CGT hem posat l’accent en que s’estan aprofitant de les dificultats econòmiques i transport. Els importa zero.
  • Mentrestant, a empreses com GFT i altres empreses del sector TIC s’estan abonant 30€ mensuals per despeses de teletreball i tenen condicions regulades. Per què DXC ha de tenir les pitjors condicions del sector?
  • L’empresa indica que l’acord individual serà ‘per temps indefinit’ però a preguntes nostres ens reconeix que amb un plaç de preavís de rescissió ínfim (que no ens han especificat).
  • L’empresa diu que es veu obligada a suspendre l’aplicació del Treball Flexible al Centre de Sant Cugat del Vallès, però només el suspèn en aquest centre de treball. Si és il·legal perquè no ho suspèn en tots els centres? i si és legal perquè es veu obligada a suspendre-ho? Tot aquest procés s’ha gestionat i es continua portant amb moltes ombres. Comunicació protegida contra distribució o còpia, ocultar l’Annex del contracte a signar que impedeixi donar consell legal …

Recomanacions per actuar

Tenim de plaç almenys fins el 20 de juliol. Tard o d’hora arribarà a les nostres mans aquest clausulat: ho podrem fer arribar als nostres advocats i detallar-vos les implicacions de cada punt.

Et recomanem esperar i fer-nos arribar el text si ja el tens. Sempre, qualsevol decisió ha de ser presa amb el màxim de coneixement.

Assemblea de Treballadors/es dijous 7 de juliol 14:30h

A causa de la falta d’informació com ens estan arribant molts dubtes i s’explica millor la situació en una dinàmica de conversa, farem una videoconferència per Zoom aquest dijous 7 de juliol a les 14:30. Recorda que has de fer el temps efectiu de treball que correspongui d’aquell dia per tal de poder estar disponible.

Explicarem el que sabem i podem debatre entre tothom.

Us hi esperem. Qualsevol dubte estem aquí.