Companys/es,

A la porta del menjador de Sodexo han posat un cartell que substitueix l’apertura prevista (1 de setembre) per la del 3 d’octubre. És a dir, no hi ha cap servei de menjar ni esmorzar fins llavors. Actualment el restaurant més proper que hi havia, edifici Advance al davant del nostre, está tancat des de la pandèmia

És a dir, si no portes carmanyola i esmorzar no hi ha res més que el vending i el café-purgant de les màquines automàtiques.

Si ja és un problema el tancament del restaurant aquest agost en règim de torns (contact center) o en jornada intensiva, ara que aquesta finalitza i obliga a haver de dinar fa que les condicions habituals de treball siguin més precàries, per no dir lamentables. No cal que recordem que el centre de treball está a un polígon sense serveis generals.

Davant aquesta situació des de CGT hem fet el següent:

  • Estem en contacte amb el cap de zona de Sodexo, requerint explicacions del perjudici que están realitzant. Us informarem de la gestió que estem fent.
  • Hem fet arribar a l’empresa que tinguin una posició activa i no pasiva, com si no anés amb ells la degeneració de les condicions de treball. En aquest sentit:
  • Que es posin en contacte amb la propietat de l’edifici per a que revisin un posible incompliment de les condicions del contracte de cesió d’ús al tancar-lo unilateralment.
  • Que es posin sobre la taula solucions que mitiguin aquesta situació com:
  • Opció voluntària pel treballador/a de compactar l’horari per dinar a casa.
  • Contractació ágil de servei de càtering pel mes de setembre.

Us anirem informant de tot plegat.