Regularització categories ‘Entry’

Com recordareu, arran de la denúncia que vam presentar des de CGT a Inspecció de Treball hem estat tractant amb l’empresa que no era correcte mantenir artificialment en categoría ‘Entry’ a treballadors/es amb experiència de molts anys al seu lloc de treball. Afecta a la plantilla de Consultoria del centre de treball de Sant Cugat.

Recordem que aquest canvi suposa un increment pel treballador/a del +44.4% en la quantitat de pagament per disponibilitat i d’un +26% en el pagament d’hores extres UTS o intervencions.

RRHH ens va indicar que parlarien amb ‘negoci’ (gerència) per veure quines persones consideraven havien de canviar. Passats uns dies, ens van fer arribar un grup a qui es faria la petició de canvi el més aviat posible, un altre pel proper abril 2020. Finalment a uns quants consideraven no s’havia de fer el canvi.

Vam contactar amb afectats d’aquest darrer grup per veure fins on volia arribar cada un i revisant la seva situació.

Ja s’estan realitzant els primers canvis, a mida que es vagin fent les actualitzacions ho anirem informant a les persones afectades perque revisin que el canvi sigui correcte.

Estem molt satisfets per la millora de les condicions de treball que s’ha pogut assolir pels companys/es.

Afíliate a un sindicato que planta cara y defiende tus intereses.   hoja de afiliación Afíliate a la CGT en DXC enviando la hoja de afiliación este correo cgtcsi@dxc.com, o entrégala a cualquier delegado/da de CGT en DXC  Si crees que ha llegado el momento de organizarnos en tu empresa no te lo pienses. Explícanos tu situación y te ayudaremos