Companys/es,

Des de la CGT, com sempre, estarem fins les 23:59 del dia de les votacions treballant pels drets de la plantilla i des del primer minut del dia següent continuarem. Per part nostra, mirarem de tenir un procés tranquil on presentar la feina realitzada.

FAQS Què és una candidatura al comitè d’empresa? Puc participar-hi?

  • Els sindicats presenten una llista de persones censades al centre de treball que hi vulguin participar. Has de tenir més de 18 anys i almenys 6 mesos d’antiguitat a l’empresa.
  • Les llistes són públiques (és a dir, com a qualsevol elecció a un parlament consten els noms de les persones). Desconfia de qui no t’expliqui aquest fet.
  • Com es decideix l’ordre? A altres sindicats no sabem, però a la CGT fem una assemblea i ho decidim entre totes les persones.
  • No tinc temps per dedicar, però m’agrada el que feu, puc participar-hi? I tant, pots triar un lloc on no hi hagi possibilitat de ser escollit.
  • M’han dit que si surto a una llista no es pot acomiadar, és cert? Típic fake per enganyar. Aquesta limitació té un àmbit del periode electoral, excepte quan hi hagi constància d’activitat sindical que motivi la decisió empresarial.

No tots els sindicats són iguals. Sense sindicats estaríem sols davant multinacionals. Cal ser conscients i donar suport al que creguis et defensi més.

Si vols participar a la nostra candidatura (on vulguis), posa’t en contacte enviant-nos un mail aquí mateix.