Companys/es,

Aquest any estem tenint una complicada gestió dels ingresos en concepte de Ticket Restaurant, doncs han coincidit moltes situacions alhora: Pandèmia de COVID19 que ha impedit fer despesa a Sodexo o restaurants al estar tancats, problemes amb l’enviament dels talonaris de març, demanda guanyada de TR (que suposarà 146 tickets de 2€ més en concepte d’endarreriment de 2020, a més d’increment a 11€ diaris del proper repartiment).

Aquesta acumulació de TR de mesos anteriors sumat a la dificultat de fer-ne ús durant l’estat d’alarma ha generat la pregunta d’aquest comunicat, ‘i ara on els puc gastar’?.

Des de CGT hem investigat locals de Catalunya que no siguin restaurants on s’acceptin TRs, us ho adjuntem en aquest correu.

https://cgt-dxc.com/wp-content/uploads/2020/09/Tickets.xlsx

D’aquesta forma una part de les compres setmanals d’alimentació de casa es pot derivar a adquirir productes com els que indiquem en aquesta llista.

També teniu una altra opció, accedir al buscador de Edenred https://www.edenred.es/ticket-restaurant/buscador-restaurantes/  i posar el codi postal del teu barri o ciutat. Allà podràs veure si algún dels resultats de la cerca ofereix altres opcions que no només la de menjar al propi local.

Recorda abans de fer la comanda confirmar que s’acceptin TRs com a forma de pagament per assegurar que a una botiga concreta no possin límits o qualsevol altre norma particular.

Si coneixes altres locals que no siguin només els d’aquesta llista, compartei-xe’ls amb nosaltres per a que ho publiquem posteriorment.