MOBILITAT i Zona Taronja

Bon dia,

Avui, 24/07/2019  representants de l´Ajuntament de Sant Cugat, delegats de CGT i delegats d´altres sindicats ens hem reunit per cercar solucions i treballar de manera conjunta per a la millora integral del Parc Empresarial Can Sant Joan.

Us adjuntem l`ordre del dia i les conclusions que a les que s´han arribat a cadascun d´ells:

 1. Benvinguda i presentació dels membres de la comissió de treball.
 1. Pont HP.

Es pretén un reforç de les barreres de protecció del pont que connecta Volpelleres i Ca Sant Joan, per a això s’ha de modificar l’actual projecte. La previsió és que estigui per al 1r trimestre del 2020.

 1. Prova pilot patinets elèctrics.


La prova pilot dels patinets no ha funcionat com s’esperava perquè el fet de no arribar al centre ha condicionat el seu ús, a més del cost elevat per a l’usuari. No hi ha hagut un bon acolliment de la mesura.

 1. Punts de recàrrega del vehicle elèctric.


No hi ha novetat, s’està a l’espera d’Endesa. El projecte es manté, es pretén col·locar 2 punts de recàrrega gratuïts i de càrrega ràpida (front DXC i Novotel).

 1. Millores C/ Rin.

Pretenen que sigui d’un solo sentit i habilitaran un carril bici. 

 1. Projecte busos Can Sant Joan.

L’Ajuntament proposa 2 noves llançadores, una des de l’Hospital General (connexió amb línia FGC de Terrassa) i una altra des de l’estació de Volpelleres. Es vol incrementar el pas del bus de Ca Sant Joan. FGC exigeix que per a poder donar el vistiplau ha d’haver-hi un compromís que els autobusos vagin plens. L’Ajuntament està realitzant enquestes a les empreses del polígon per a tenir més informació dels usuaris d’aquests serveis. En el 4t trimestre del 2019 tindran les conclusions a aquestes enquestes i així poder realitzar una prova pilot per a aquestes dues noves llançadores. Existeix una altra proposta de llançadora que sortiria d’un Parquing als afores de la ciutat  (AV Cerdanyola) amb capacitat d’unes 600 places. Aquest Parquing ja existeix, faltaria incorporar una llançadora.

 1. Aparcament C/ Sena.

Han finalitzat les obres. L’aparcament ja és accessible. 

 1. Arranjament Avgda Alcalde Barnils.

Es manté el carril bici i s’amplia a un per sentit. 

 1. Col·locació mirall per sortida mercaderies a l’Avgda. Alcalde Barnils num. 63.

S’ha aprovat la col·locació del mirall per a millorar la seguretat. 

 1. Enjardinament al vial Interpolar (av. Generalitat), integrat amb el nou carril bici.

Ha finalitzat la construcció del carril bici, la col·locació de la herba de prat i dels arbres en aquest tram. La gespa és d’un tipus que no necessita gran quantitat d’aigua. 

 1. Subvencions PDE – Jornada PDE.

És el Pla de desplaçament d’Empreses (PDE). S’ha de valorar si afecta a DXC Processos perquè és per a empreses de més de 500 empleats. 

 1. Pavimentació Av. Generalitat, tram des d’HP fins rotonda Accés AP7.

Aquest punt és una petició de CGT Catalana Occident. 

 1. Precs i preguntes.

Tema Zona Naranja. El nou govern encara no s’ha pronunciat sobre aquest tema. Es para el proyecte.

Herbes carril bici, es pren nota des de l’ajuntament per a prendre mesures i solucionar-lo

Sincronització Bus amb ferrocarrils, no hi ha resposta a aquest punt.

Punt negre del canvi de sentit en ROCHE amb perill del carril bici, no hi ha resposta a aquest punt.

Afilia’t a la CGT a DXC enviant el  full afiliació  a aquest correu, o entregant-la a qualsevol delegat/da de CGT a DXC Si creus que ha arribat el moment d’organitzar-se a la teva empresa no t’ho pensis. Explica’ns la teva situació i et domarem un cop mà.