Companys/es,

Com a conseqüència de la implantació del teletreball, l’assignació del lloc de treball ha passat de ser fixe a variable, gestionat per l’eina Condeco.

Això comporta una sèrie d’inconvenients pel personal que està venint gairebé diàriament al centre de treball, molts sense signar el contracte de teletreball que va imposar l’empresa fa un temps.

Alguna d’aquestes dificultats són:

  • Com sabeu, les instal·lacions no són precissament homogènies: Hi ha pantalles en millors condicions, amplada, dock stations, teclats. Habitualment hi ha una competició per tenir aquest material, afectant a les persones que en fan ús diari.

Pel que fa a teclat i ratolí, recomanem adquirir-ne de nous des d’aquí -> https://s1.ariba.com/gb/?realm=dxc-lighthouse&locale=en_US

  • Problemes en la comunicació dels equips:

Qualsevol sap que és més profitós que els equips d’una determinada aplicació estiguin compartint un mateix espai. Però quan reserves un espai des de Condeco desconeixes a quines zones hi ha persones que van cada dia al centre de treball, generant un ‘efecte nòmada’ entre aquests que compliquen la comunicació directa entre els equips.

Per tot això hem fet arribar a l’empresa:

  • Realitzar millores sobre aquest procediment de reserva, concretament que les persones que es comprometin a assistir-hi almenys el 70% dels dies en còmput trimestral puguin reservar un determinat lloc de treball per periodes llargs de temps. La revisió d’aquest compliment és molt senzilla mitjançant la confirmació de connexió que aporta la mateixa eina.
  • Cal una renovació de pantalles per altres amb més polzades d’amplada. Les existents, algunes amb més de 10 anys de funcionament, estan plenament amortitzades i poden substituïr-se per altres que permetin una millor visualització.

Amb aquestes mesures surt beneficiat tant el funcionament dels equips de treball com les persones que hi treballen de forma continua, oferint un espai d’estabilitat per fer la feina.

Us hi anirem informant.