L’empresa ha de rectificar. Prou retallades de condicions.

La intenció de l’empresa d’imposar l’eliminació del dia d’assumptes propis ha de ser rectificada i acordada, aquests són alguns dels motius:

  • El dia d’assumptes propis té un cost zero per a l’empresa, doncs treballem exactament la mateixa jornada anual. Ja n’hi ha prou d’insensibilitat amb la plantilla!
  • La seva aplicació aquest any ha estat senzilla per tothom i ben rebuda pels treballadors/es per ajudar a la nostra conciliació amb la vida familiar i personal.
  • Qui apreta per apretar no és un bon directiu: sinó només un creador de mal entorn de treball a l’empresa.
  • Portem massa retallades unilaterals per part de l’empresa. Si no reaccionem, seguiran venint altres i més sovint.

Com podeu imaginar estem parlant amb els nostres interlocutors de RRHH. De moment estan tancats en banda, així que cal el suport de la plantilla per fer-los entendre que tot té un límit. Que ningú comprén que un dret sense cost també hagi de ser arrabassat.

Si l’empresa no fa un moviment aquest migdia, caldrà fer un.

Sempre amb voluntat d’entesa i negociació, clar, però sense que negociar sigui la reedició de “Sí, senyor” que alguns voldrien.

Seguirem informant.

Mereixem respecte, mereixes respecte, mereixem mantenir els escassos drets que tenim.

Si l’empresa no rectifica, caldrà que com a plantilla defensem els nostres drets.

NO ENS TREURAN EL NOSTRE DESCANS

Afíliate a un sindicato que planta cara y defiende tus intereseshoja afiliación   Afíliate a la CGT en DXC enviando la hoja de afiliación este correo cgtcsi@dxc.com, o entregala a cualquier delegado/da de CGT en DXC   Si crees que ha llegado el momento de organizarnos en tu empresa no te lo pienses. Explícanos tu situación y te ayudaremos