Legalitzada VAGA a DXC Consultoria Sant Cugat

Us informem que ahir, 9 de desembre, s’ha legalitzat davant la Conselleria de Treball de la Generalitat convocatoria de vaga per DXC Consultoria Sant Cugat el proper 20 de desembre. Adjuntem la convocatòria en adjunt.

https://cgt-dxc.com/wp-content/uploads/2019/12/Huelga-en-DxC-Sant-Cugat.pdf

Aquesta legalització, era necessari fer el tràmit burocràtic ahir mateix per poder fer vaga abans de periode de Nadal, es realitzarà o no, segons decideixi l’Assemblea de Treballadors/es de DXC Consultoria Sant Cugat que es convocarà previ a aquesta data.

El motiu és que el dia d’assumptes propis que vam assolir per aquest centre, com a conseqüència de les nostres denúncies per ser dels centres de treball de DXC que no el tenia, ara el vol eliminar l’empresa unilateralment. Un cop més ens treuen condicions malgrat que en aquest cas no els costa ni un cèntim mantenir-ho.

Recordem que el 2019 ja ens van treure la jornada intensiva del 2 al 5 de gener. Per 2020, “excepcionalment” la tindríem… però, segons ens van dir, perquè només cau un dia en laborable.

Any rere any, ens ho volen treure tot. Davant això:

  • Hem requerit a la Generalitat que activi el Servei de Mediació i Arbitratge de Catalunya, SMAC, per afavorir la resolució del problema. Anirem informant de les diferents gestions.
  • No hem rebut resposta positiva de l’empresa als nostres requeriments, per tant la decisió era simple: O acotàvem el cap i perdíem un dret més o començàvem a fer alguna cosa al respecte.

És incomprensible que una mesura que té cost zero per a l’empresa sigui retirada. Més encara venint d’un periode ininterromput d’altres retallades.

Volem poder conciliar la nostra vida i mantenir el dia d’assumptes propis, sí, però també cal guanyar-nos el respecte com a plantilla doncs lamentem constatar que ens l’han perdut completament.

Si no comencem a aturar mesures com aquestes se seguiran succeint, una darrera l’altra.

Seguirem informant

Mereixem respecte, mereixes respecte, mereixem mantenir els escassos drets que tenim.

Si l’empresa no rectifica, caldrà que com a plantilla defensem els nostres drets.

NO ENS TREURAN EL NOSTRE DESCANS

Afíliate a un sindicato que planta cara y defiende tus intereseshoja afiliación   Afíliate a la CGT en DXC enviando la hoja de afiliación este correo cgtcsi@dxc.com, o entregala a cualquier delegado/da de CGT en DXC   Si crees que ha llegado el momento de organizarnos en tu empresa no te lo pienses. Explícanos tu situación y te ayudaremos