Companys/es,

Ahir vam parlar amb la responsable de Sodexo per tal de comentar el següent:

Poc a poc está havent una tornada de personal, de moment de forma irregular però clarament ascendent respecte fa una setmana. Probablement no és senzill saber quanta gent vindrà un dia determinat (una part no registra la reserva a Condeco) però sí que está clar que les necessitats són clarament superiors respecte el que hi havia abans de l’1 d’abril.

Ahir les cues per esmorzars van ser molt elevades per la manca de personal, en algún cas de 17 minuts per companys/es que tenen un temps de descans màxim de 20.

Hem requerit de la responsable de Sodexo que reaccionin amb agilitat a aquests increments segons les quantitats de menús i esmorzars que es realitzin, per tal que s’eviti aquest infradimensionament. Probablement la propera setmana hi haurà una baixada tenint en compte les vacances escolars, però és previsible que un cop finalitzat aquest periode s’entrarà en un moment de presència superior que cal preveure.

Referent a altres problemes d’ergonomia ja detectats (pantalles, connexions, teclats, etc) , seguim exactament igual així que ja no perdrem més el temps parlant amb un mur i ja ens veurem a Inspecció de Treball.