Informació sobre vaga GENERAL del DIVENDRES 18

          Aquest divendres 18, els sindicats IAC I CSC han convocat vaga general a Catalunya, passem a informar-vos dels fets més significatius:

  • Està convocada tota persona assalariada que vulgui secundar-la a Catalunya. La convocatoria és de les 00h fins les 23:59 del divendres, així com el darrer torn que comenci el dia 17 i que acabi el 18.
  • Ens hem posat en contacte amb l’empresa per a que estigui informada i que no hi hagi cap problema per a que qui vulgui exerceixi el seu dret a vaga.
  • La CGT de Catalunya no ha prés cap decisió en relació a aquesta vaga. Com sabeu, som un sindicat assembleari i els procesos sobre qüestions concretes els decideix l’afiliació.

D’altra banda no només respectem el dret a vaga, sino que estarem sempre atentes a que sigui respectat de forma activa, no importa el que pensem o deixem de pensar de cap vaga en concret. Referent a si hi ha motius per reclamar drets laborals o respecte als drets civils bàsics, la resposta és sempre un rotund “Sí”, depén de tu la reflexió de fer-ho en aquesta vaga o en qualsevol manifestació on es reivindiquin. 

Afilia’t a la CGT a DXC enviant el  full afiliació  a aquest correu, o entregant-la a qualsevol delegat/da de CGT a DXC Si creus que ha arribat el moment d’organitzar-se a la teva empresa no t’ho pensis. Explica’ns la teva situació i et domarem un cop mà.