Avui hem fet entrega a la Plataforma d’Afectats per les Hipoteques de Badia del Vallés les aportacions en forma d’aliments, rebuts directament o comprats gràcies a Tickets Restaurant donats per la plantilla.

La PAH s’encarregarà de la seva distribució entre les famílies que més ho necessiten.

Aquesta acció, que la CGT a DXC portem fent des de fa ja 10 anys, no és un acte de caritat sino de solidaritat entre membres de la mateixa clase treballadora. El tipus de suport que ens permet avançar en una societat que lluiti per la justicia social, que col·labori i no competeixi per les engrunes que ens deixen els que manen.

Us traslladem l’agraïment que ens demanen us fem arribar. La PAH i altres col·lectius seguiran lluitant a peu de carrer, on no hi arriben els focus de les notícies o els slogans dels polítics.

Estem molt satisfetes de poder ajudar com a treballadors i treballadores de DXC almenys una miqueta, els fem saber que no están sols. 

Afíliate a un sindicato que planta cara y defiende tus intereseshoja afiliación   Afíliate a la CGT en DXC enviando la hoja de afiliación este correo cgtcsi@dxc.com, o entregala a cualquier delegado/da de CGT en DXC   Si crees que ha llegado el momento de organizarnos en tu empresa no te lo pienses. Explícanos tu situación y te ayudaremos