Companys/es.

Com recordareu, el primer dia de la tornada oficial als centres de treball, el passat 1 d’abril, us vam informar que havíem presentat una denúncia a Inspecció de Treball des del Comitè de Seguretat i Salut per mancances d’ergonomia a les oficines.

Concretament, falta de connectors per pantalla, falta de teclats estandaritzats, falta de ratolins. No pot ser que quan anem a l’empresa haguem de ‘rastrejar’ l’escàs material dispers, esperant que tinguem la sort que n’hi hagi algún de lliure.

Això no era nou, portàvem més d’un any reclamant-ho rebent les habituals paraules sense fets al darrera i la desidia que tothom que hagi anat a Sant Cugat ha pogut comprovar.

Un mes després de la denuncia a Inspecció l’empresa comença a moure’s i ha obert aquest formulari per demanar un connector VGA/HDMI o un USB HUB (que permetrà la connexió de més dispositius des d’un únic port). Hem confirmat amb l’empresa que es poden demanar les dues coses si els necessites, però hauràs de fer dues peticions diferents

La denúncia seguirà el seu recorregut fins que estiguin garantides les diferents normatives d’ergonomia a l’empresa.