Ahir vam fer entrega de les donacions rebudes a la campanya solidària que hem engegat des de la CGT a DXC. Us adjuntem l’agraïment que ens ha fet arribar el Banc d’aliments per l’iniciativa i les aportacions realitzades per la plantilla.

Una furgoneta del Banc d’Aliments va recollir els 79 pernils donats per treballadors/es i els va portar al magatzem central que té la Fundació a la Zona Franca. Des d’allà seran repartits per la xarxa d’albergs i menjadors socials que hi ha a Catalunya.

La secció sindical de la CGT a DXC Saragossa està fent també una recapta similar, perquè creiem que la solidaritat ha de ser la base de la societat millor que tots volem.

Volem agrair, finalment, a les persones que han col·laborat la seva acció: pots estar ben segur/a del destí del teu pernil i que, quan s’està patint dificultats molts severes, tornar a gaudir del menjar és un moment que va molt més enllà del que creiem. Aquest enviament ho farà possible, gràcies.

Afíliate a la CGT en DXC enviando la   hoja de afiliación a este correo cgtcsi@dxc.com, o entregándola a cualquier delegado/a de CGT en DXC  Si crees que ha llegado el momento de organizarse en tu empresa no te lo pienses. Explícanos tu situación y te echaremos una mano. https://cgt-dxc.com/