Companys/es,

Una de les característiques evidents de la progressiva tornada al centre de treball és que el seu dimensionament serà diferent al haver una part de la plantilla rotant la seva presència. Per tant el número de cotxes que ara mateix tenen accés al pàrking i que en faran ús un mateix dia serà sensiblement menor.

Actualment el sistema per donar accés al pàrking es basa en el recompte dels vehicles que hi són presents cada dia respecte els que tenen permís d’entrada. Amb aquesta avaluació periòdica es determina quantes persones més de la llista d’espera se li poden asignar accés, seguint la prioritat per antiguitat a la llista d’espera.

En definitiva, quan deixem enrere el teletreball per motiu COVID i entrem a aquesta nova fase hi haurà un decalatge entre el dimensionament d’accesos al pàrking pre-pandèmia i l’actual escenari de tornada variable al centre de treball.

Des de la CGT volem sempre que l’ús dels recursos estigui disponible pel màxim de treballadors i treballadores, per tant us comuniquem que hem fet arribar a la comissió del pàrking que el recàlcul del nou dimensionament del pàrking es faci el més aviat possible per tant que el màxim de persones que estan a la llista d’espera passin a tenir accés d’aparcament.

Qualsevol dubte, aquí estem.