Denunciem a Inspecció de Treball les categories ‘Entry’

En el dia d’avui la secció sindical de la CGT a DXC Consultoria del centre de treball de Sant Cugat hem presentat una denuncia a Inspecció de Treball pels següents motius:

  • Incorrecta classificació interna (job codes) per a tot el col·lectiu de treballadors que superen àmpliament els dos anys de referència indicats a la categoría ‘Entry’ (alguns ja amb 19 anys acumulats).
  • Demanar que Inspecció resolgui la regularització d’aquestes categories, almenys, al següent nivell (Intermediate).
  • Demanar a Inspecció que faci una advertència a l’empresa per a que no actui de la mateixa forma amb totes les noves contractacions que estan actualment en job codes ENTRY o CORE quan superin aquest rang temporal associat a tenir poca experiència tècnica.

Aquestes categories tenen una afectació directa en el pagament de disponibilitats, intervencions o hores extraordinàries ja que la compensació es realitza segons aquesta classificació.

No es pot mantener artificialment a companys i companyes en una classificació “d’aprenent” de forma indefinida perquè vagi bé i així estalviar-se el que els hi correspondria.

Si tens cap dubte o pregunta comenta’ns-ho aquí mateix o qualsevol delegat/ada de la CGT.

Afíliate a un sindicato que planta cara y defiende tus intereseshoja afiliación   Afíliate a la CGT en DXC enviando la hoja de afiliación este correo cgtcsi@dxc.com, o entregala a cualquier delegado/da de CGT en DXC   Si crees que ha llegado el momento de organizarnos en tu empresa no te lo pienses. Explícanos tu situación y te ayudaremos