Creació Punt d’Informació Laboral a DXC Sant Cugat

Hem decidit dedicar la sala de la secció sindical de la CGT a resoldre dubtes laborals per qualsevol (tu, situacions d’amistats, familiars, etc) i així facilitar l’apropament del sindicat en la defensa dels drets dels i les treballadores.

Hem detectat que una part de les consultes que ens feu als delegats/ades de la CGT a DXC estan relacionats amb problemes laborals de familiars o amistats en entorns diferents als de l’empresa.

Nosaltres creiem en la solidaritat entre treballadors, que va molt més enllà de tenir-la només amb les persones que treballem a DXC. Aquests valors són un dels motius pels que estem organitzats a la CGT i pels que sempre et recomanarem afiliar-t’hi.

Què és un Punt d’Informació Laboral?

És un espai on poder informar-te sindicalment dels teus drets, o d’un tercer, i de com poder fer-los valdre.

Qui pot fer-ne ús?

Qualsevol, sigui la consulta per a tu o una tercera persona.

  • Tens un familiar que està patint una situació d’explotació o il·legalitat?
  • Una amiga pateix a la seva feina un comitè d’empresa venut a la Direcció o que no fa res i vol veure opcions d’organitzar una alternativa?
  • Tens dubtes sobre situacions laborals on no tens clar com procedir? Vols informar-te de com afiliar-te a un sindicat?

Quan?

Des de demà 21 de gener, Punt d’Informació Laboral   Sala de la Secció Sindical de la CGT (Planta -3)   CADA DIMARTS de 12:00 a 14:00h  

Si abans de baixar ens vols comentar la situació, pots enviar un e-mail a cgtcsi@dxc.com o bé explicar-ho directament a qualsevol delegat de la CGT a DXC.

Esperem sigui de molta utilitat per a tothom.

Afíliate a un sindicato que planta cara y defiende tus intereses.   hoja de afiliación Afíliate a la CGT en DXC enviando la hoja de afiliación este correo cgtcsi@dxc.com, o entrégala a cualquier delegado/da de CGT en DXC  Si crees que ha llegado el momento de organizarnos en tu empresa no te lo pienses. Explícanos tu situación y te ayudaremos