Companys/es,

Un cop la majoria de la plantilla ha tornat de vacances seguim retomant diferents questions que tenim en agenda. Creiem que els esforços per millorar les condicions dels treballadors han de ser continus, no perdent el temps en comunicacions irrellevants o felicitant santorals.

De la qüestió del teletreball, poc a afegir al que ja hem estat analitzant i debatent en assemblees convocades per la CGT. La signatura individualitzada de ‘susto o muerte’ ha permés a l’empresa imposar posicions draconianes que dificultaran molt el cobrament de despeses per la via legal de forma col·lectiva.

Tot i així no ens quedem quiets i tenim diferents moviments planificats que anirem comunicant a mida que es vagin produint.

Un dels primers és la seguretat i salut dels i les treballadores. Com sabeu, l’empresa vol rentar-se les mans de les seves obligacions, algunes tan evidents com les relacionades amb la seguretat i salut, especialment l’ergonomia.

Estem requerint a l’empresa que tothom que hagi indicat la seva necesitat de tenir una cadira ergonómica cal aportar una solució. No pot ser que una multinacional com DXC estigui racanejant una mesura tan necessària com una cadira i prefereixi que la plantilla que ho necesita es trinxi l’esquena.

Us anirem informant de tot això.