Companys/es,

Les persones que tenen Sanitas quan deixen l’empresa poden continuar amb la mútua però malauradament amb unes altres tarifes, perquè es pasa de ser col·lectiva a individual. El que no pot ser és que deixin de ser incloses malalties preexistents ignorant el temps que la persona ha estat a DXC.

Bé, això és el que ha passat amb un company i en principi afecta a la resta de treballadors/es en la mateixa situació. Concretament es tracta de les persones que van passar de ‘Generali’ a ‘Sanitas’ el gener d’aquest any.

L’empresa pot fer els moviments de proveïdors que consideri, però sempre mantenint les condicions generals pel treballador/a doncs en cas contrari estaríem davant una modificació unilateral d’aquestes.

Així ho hem fet saber a RRHH i no només això, sino que hem aportat una comunicació d’ells mateixos on ens informaven que Sanitas acceptava les malaties preexistents de la plantilla traspassada (en aquest cas hi ha 11 persones de Consultoria i aplicacions Sant Cugat).

Si sou d’aquest col·lectiu i teniu cap dubte, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres. Seguirem informant.

Afíliate a un sindicato que planta cara y defiende tus intereseshoja afiliación   Afíliate a la CGT en DXC enviando la hoja de afiliación este correo cgtcsi@dxc.com, o entregala a cualquier delegado/da de CGT en DXC   Si crees que ha llegado el momento de organizarnos en tu empresa no te lo pienses. Explícanos tu situación y te ayudaremos