Companys/es,

Demà 1 d’abril es pot entrar al centre de treball sense haver de demanar cap permís especial, primer de tot us informem d’algunes informacions importants:

Com observareu, l’espai disponible s’ha reduit molt a les diferents empreses del grup. De moment l’empresa segueix pagant els lloguers però evidentment quan determinin una quantitat suficient el reduïran de forma molt significativa (estimem al voltant del 50%). Què vol dir això? Que s’estalviaran un paston en costos operatius.

Ara bé, d’aquest estalvi no volen donar ni un cèntim a la seva plantilla pels costos de calefacció i electricitat a casa pel teletreball. I com podem suposar, amb l’alça existent (una inflació de gairebé el 10% que equival a dir que hem perdut més d’un mes sencer de sou en poder adquisitiu) això té un impacte molt elevat. Cal que anem pensant què fer si les vies legals s’esgoten.

  • Les mascaretes s’han d’obtenir al shipping (planta -1 a paqueteria)
  • Sodexo está obert per esmorzars i dinars, però cal revisar els horaris
  • Recordem: Si reps una ordre des de gerència per anar presencialment al centre de treball i tens situacions familiars que requereixin de gestió, posa’t en contacte amb nosaltres el més aviat posible.
  • Seguim en pandèmia. Davant de qualsevol símptoma de tipus respiratori, vés al metge. Mantinguem la preferència sempre per la nostra salut i les de tothom amb qui coincidim.

Des de la CGT estarem a sobre de cada pas en aquesta fase. Si tens cap dubte, no dubtis. Contacta amb nosaltres via Teams, presencialment o per email.