Companys/es,

Cadires ergonòmiques

Com sabeu, des de la CGT hem estat insistint reiteradament que tothom qui necesités una cadira ergonòmica n’havia de tenir una a casa i aportada per l’empresa.

Quan a la plantilla de Sant Cugat ens van enviar els nefastos contractes de teletreball, com a conseqüència d’una denúncia realitzada per un altre sindicat, vam aconsellar que tothom que no tingués cadira ergonòmica a casa ho indiqués explícitament a l’enquesta d’autoavaluació del lloc de treball.

Com recordareu inicialment l’empresa deia que era requerit no tenir cap necessitat a casa i posava impediments a tothom que hagués demanat una cadira.

Després de les gestions realitzades us podem confirmar que les persones que van indicar que necessitaven una cadira ergonòmica se’ls hi està proporcionant una. Solucionat.

Màquines de vending

Com a conseqüència d’un calendari de reposició de productes molt dilatat, les màquines de vending de la planta 1 s’han quedat sense aigua, sandivtxos, llet i altres aliments i refrescos.

Tot això sumat a que des del 12 de setembre fins al dia 26 de setembre Sodexo només obre fins a les 11:00, fa que les persones que estan treballant a l’edifici ho facin en unes condicions no acceptables.

Ens hem posat en contacte amb l’empresa per a que es solucioni aquest problema. Ens consta que ja ho estant tractant amb la propietat i proveïdor per a que es modifiquin els intervals de reposició. Estarem a sobre que així sigui.

Seguirem informant.