Davant les consultes rebudes, volem recordar les condicions que vam comunicar anteriorment (adjuntem email). Cal esperar a tenir els fulls de nòmines (segurament a finals d’abril) per enviar les sol·licituds. L’ordre de percepció serà prioritzant per sou, fins poder abonar una quantitat mínima.

Hi hem destinat inicialment 5000€ de fons propis del sindicat per aquests primers dos dies de vaga, no cal estar afiliat/ada. Estem fent diverses accions per afegir-ne més de cara a següents dies si l’empresa persisteix a ignorar a la plantilla.

També volem informar que tot afiliat/ada a la CGT de Catalunya té dret a accés a la caixa de resistència confederal a abonar des del 4rt dia, no cal periode mínim de permanència.

La reivindicació que estem organitzant els sindicats convocants és justa i necessària. Sense ella seguiríem empobrint-nos perquè l’empresa ja ha demostrat sobradament que vol treure fins l’última gota de suc que es pugui.

Sempre recomanem organitzar-nos perquè llavors tenim moltes més opcions de ser respectats i respectades. A Sant Cugat les seccions sindicals que donen suport a la massiva mobilització de la plantilla són la CGT, CCOO i Intersindical-CSC.