Entregats aliments a la PAH de Badia

Per onzè any consecutiu, ahir vam fer l’entrega de la solidaritat de la plantilla de DXC amb les persones que més ho necessiten.

L’entitat encarregada de fer el repartiment és la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de Badia. Una organització que fa una tasca exemplar que va molt més enllà de la resistència als desnonaments de famílies ordenats per fons voltor o bancs.

Aquesta iniciativa la vam iniciar des de la CGT a DXC (en aquell moment a HP) el 2008, com a resposta al patiment generat per la Crisi financera sobre les famílies més vulnerables. La precarietat actual sumada a la nova bombolla de vivenda ha prés el relleu i per tant segueix sent necessari aquest tipus d’accions.

Lamentablement acabem aquest comunicat com els d’altres anys: Sodexo ha mostrat un cop més la seva nul·la empatia al no col·laborar ni a nivell local del restaurant de l’edifici, ni a nivell de les gestions que vam fer amb les seves oficines a Catalunya. Ni un kilo de cigrons, ni un litre d’oli, ni canviant-nos tickets per diners i així poder comprar aliments directament.

Per sort les persones sí acostumem a respondre com cal i la plantilla de DXC és un gran exemple en aquest sentit.

Moltes gràcies a tots i totes per la vostra solidaritat.

Afíliate a un sindicato que planta cara y defiende tus intereses.  Afíliate a la CGT en DXC enviando la hoja de afiliación este correo cgtcsi@dxc.com, o entregala a cualquier delegado/da de CGT en DXC   Si crees que ha llegado el momento de organizarnos en tu empresa no te lo pienses. Explícanos tu situación y te ayudaremos