Convocats a Mediació el proper dimecres 18

Companyes, companys,

Us informem que empresa i comitè de vaga hem estat citats al Servei de Mediació i Arbitratge de Catalunya (SMAC) el proper dimecres 18 de desembre a les 10:00.

Allà hi serem el temps que calgui, per negociar i defensar els drets dels treballadors i treballadores de DXC consultoria Sant Cugat.

L’empresa vol afegir una retallada més a les que ja acumulem i cal dir prou. Aquesta pèrdua en la conciliació familiar o personal és encara més incomprensible tenint en compte el seu nul impacte econòmic. Cal mantenir el dia d’assumptes propis pel calendari de 2020.

Assemblea de treballadors/es

Com no tenim previsió del que pot durar aquesta citació, convocarem Assemblea de Treballadors/es a realitzar en algún moment abans de dinar del dia següent, dijous 19.

D’aquesta forma us podrem proporcionar totes les dades disponibles i així prendre col·lectivament les decisions que com a plantilla considerem. Ja us informarem del lloc i hora un cop l’empresa faciliti un espai per això.

Seguim mantenint converses amb RRHH per mirar de posar sentit comú i solventar aquesta situació. També us diem que cap delegat o delegada de qualsevol sindicat pot canviar dinàmiques així per la seva capacitat de convicció, sinó només per la força que la plantilla aporta a les justes reivindicacions que es fan..

Seguirem informant

Mereixem respecte, mereixes respecte, mereixem mantenir els escassos drets que tenim.

Si l’empresa no rectifica, caldrà que com a plantilla defensem els nostres drets.

NO ENS TREURAN EL NOSTRE DESCANS

Afíliate a un sindicato que planta cara y defiende tus intereseshoja afiliación   Afíliate a la CGT en DXC enviando la hoja de afiliación este correo cgtcsi@dxc.com, o entregala a cualquier delegado/da de CGT en DXC   Si crees que ha llegado el momento de organizarnos en tu empresa no te lo pienses. Explícanos tu situación y te ayudaremos