Al darrer Congrés de la CGT de Catalunya, les dones del sindicat van requerir de la organització que es seguís convocant vaga general cada 8M, Dia Mundial de la Dona Treballadora, per ajudar a seguir visibilitzant i difonent les rutinàries discriminacions i violències que pateixen les dones pel fet de ser dones.

La CGT va ratificar la petició i, per tant, seguirem donant suport al feminisme, a la igualtat. Contra el masclisme ranci de tota la vida i la nova fornada d’influencers d’extrema dreta que propaguen odi per xarxes socials, partits polítics o empreses que no aposten per la igualtat real i efectiva, que no s’impliquen contra l’assetjament i brometes sexuals.

Aquestes vagues permeten visibilitzar la lluita feminista, la idea de que una dona i un home són iguals en drets i respecte, durant tota la jornada del 8M.

A DXC és probable que haurem d’entomar vagues col·lectives a curt plaç, valora-ho tot plegat. Des de la secció sindical de la CGT encoratjem a fer l’esforç per uns objectius que lluiten per un món més lliure i en unes condicions laborals dignes.

A continuació t’indiquem 10 motius per mobilitzar-se aquest 8M https://cgtcatalunya.cat/10-motius-vaga-general-feminista-8m/