Consells per la vaga GENERAL de demà dia 18

Com sabeu demà hi ha vaga convocada de 24 hores, alhora s’està produïnt una elevada conflictivitat contra la “sentència del procés” i els efectes negatius que suposa al establir un precedent restrictiu sobre drets civils i llibertats públiques. També constatem la repressió policial que está omplint de ferits els serveis d’emergències mèdiques, fent servir material prohibit que ja ha costat un mutilat per bala de goma a l’ull.

Ens hem posat en contacte amb l’empresa per recordar la legislació vigent en relació a vagues, i ara us ho transmetem a la plantilla: Si decideixes no fer vaga i et trobes amb algún problema de tall de trànsit o qualsevol incidència, no et possis nerviós/a, no passa res.

Estaríem davant una situació d’impossibilitat d’arribar a la feina per causa major, posa’t en contacte quan puguis amb el teu mànager. Si no pots avançar torna cap a casa. No tenim ales per volar.

Si decideixes fer vaga, motius en sobren, recorda els consells de sempre:

  • Si no hi ha carta governativa amb la instrucció concreta, no hi ha serveis mínims.
  • No has d’avisar si faràs vaga o no. Encara que hagis dit que no, si t’aixeques pel matí decidint el contrari, fés vaga sense problema. Si has vingut a la feina i mentre estàs treballant vols fer vaga, t’aixeques i pots marxar, no cal donar explicacions (vaga sobrevinguda).
  • Si algun responsable et coacciona, pressiona o amenaça avisa’ns. Ell/a no ho sap però está incorrent en responsabilitats de tot ordre, ja li diríem.

Finalment, com sempre, et recordem les possibilitats de mobilització que hi ha en una jornada de vaga general. D’una banda están les marxes que s’aproximen a Barcelona https://www.elperiodico.com/es/politica/20191016/marxes-llibertat-recorrido-horario-7684734 , de l’altre la manifestació a les 17h desde Jardinets de Gràcia.. 

Afilia’t a la CGT a DXC enviant el  full afiliació  a aquest correu, o entregant-la a qualsevol delegat/da de CGT a DXC Si creus que ha arribat el moment d’organitzar-se a la teva empresa no t’ho pensis. Explica’ns la teva situació i et domarem un cop mà.