Companyes/companys,

Com sabeu des de CGT hem aportat 10.000€ a una caixa de resistència general per qualsevol treballador/a a DXC, prioritzat per salari. Ja n’hem repartit 5000€ i hi destinem la mateixa quantitat per les vagues d’abril. A banda, seguim rebent aportacions del sindicat per si calgués afegir més pel Juny.

Seguim buscant altres vies per ajudar a la nostra reivindicació i us volem comunicar aquesta: Qualsevol persona afiliada a la CGT de Catalunya té dret a rebre una quantitat des del 4rt dia de vaga, que consisteix en el següent: Es destina un fons de la caixa de CGT Catalunya per un conflicte (en aquest cas el de DXC), cada persona afiliada rep un màxim del 1,5 del SMI per dia (des del quart), o el descompte salarial si és menor. Si el repartiment supera el fons destinat, es reparteix equitativament.

Per tant, si t’agrada el que fem i “un dia pensaves afiliar-te” però pel motiu que sigui no trobaves el moment, et recomanem valorar fer-ho ara. Posa’t en contacte amb nosaltres.

Delegats i delegades de la CGT a DXC Consultoria Sant Cugat

Els delegats i delegades de Consultoria a Sant Cugat hem decidit de forma unànime donar les quantitats a que tenim dret per estar afiliats a la CGT a la Caixa de Resistència general. D’altra banda, cap delegat ni delegada de la CGT a Consultoria Sant Cugat demana ni demanarà accés a la caixa de resistència general.